Cart0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Foderartikler

   

21 til 30 ud af 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Kyllingefiletstrimler m.sejfisk - 70g

    Kyllingefiletstrimler med sejfisk fra Christopherus- er en stor blød og velsmagende godbid af sejfisk omviklet med kyllingebrystfilet. Hundene er vilde med den.Tilskudsfoder til hunde.
    29,00 kr
  2. Kyllinge & oksesticks - 70g

    Kyllinge og okse sticks fra Christopherus- er en velsmagende godbid af kyllingebrystfilet og oksehud. Oksehuden er snoet til et tyggeben hvor om der er viklet kyllingebrystfilet.Tilskudsfoder til hunde.
    29,00 kr
  3. Lam & sejfisk sandwich - 70g

    Lam og sejfisk sandwich fra Christopherus – bløde, velsmagende sandwichstrimler af lam og sejfisk. Let at dele i små stykker til træning eller til aktivitetslegetøjet.Tilskudsfoder til hunde.
    29,00 kr
  4. Torske filet - "Chips" - 75g

    Tørret Torskefilet - en luksus snack af frysetørret fisk 0,75g. Gode både til hund og kat. Meget velegnet til dyr med allergi
    40,00 kr
  5. GODBIDDER - TIKKI - MICRO MIX - 500 gr.

    Tikki - en lækker godbid til din hund Bemærk: Super Pris - Tag en håndfuld fra spanden og du har godbidder i en passende størrelse, både til belønning og til spor træning.
    39,00 kr
  6. Trænings godbidder Torskefilet 75 gr.

    Godbidderne har en god størrelse til træning. Størrelse: 1,5 cm i diameter og er ca. 5 mm tyk Træningsgodbidden er en sund og fedtfattig godbid med et højt protein indhold på mere end 85% og et fedtindhold på blot 1%. Træningsgodbidden er et 100% rent naturprodukt, det indeholder ingen konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer, og er derfor også velegnet til hunde med allergi. Når torskefileten gøres klar til menneskeføde, bliver den skåret til, så den del af torskefileten, der ikke egner sig til menneskeføde, bliver skåret fra. Det der bliver skåret fra, bliver udbenet og derefter hakket, rullet, frosset og tørret kraftigt gennem en speciel og skånsom tørringsproces, som giver en sprød og knasende snack. Eftersom fiskekødet er helt friskt, når det bliver tørret, er alle næringsstoffer bevaret, og ikke forringet, som det ofte sker ved varmebehandling. Duften af fisk er svag, og derfor lugter dine fingre ikke efter berøring med snack’en. Fiskene til Træningsgodbidden bliver fanget i Nordatlanten omkring Island, hvor noget af det reneste havvand i verden findes. Næringsindhold pr. 100g: Energi: 1533 KJ/361 kcal Protein: 88g Fedt: 1g Salt: 0,2g Kulhydrater: 0g

    Find dem på www.kenjan.dk

    40,00 kr
  7. Sejfilet stykker - 500 gr. - til snacks - UDGÅR

    Sejfilet stykker er en sund højprotein hundesnack eller et sundt alternativ til traditionelle tyggeben. Sejfileten er et 100% rent naturprodukt, det indeholder ingen konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer, og er derfor også velegnet til hunde med allergi. Sejfilet indeholder mere end 80% protein, og er samtidig fedtfattig med blot 2% fedt. Sej bliver fanget i Nordatlanten omkring Island, hvor noget af det reneste havvand i verden findes. Sejfileten har været gennem en kraftig og samtidig skånsom frysetørringsproces, og eftersom fisken er helt frisk, når det bliver tørret, er alle næringsstoffer bevaret, og ikke forringet, som det ofte sker ved varmebehandling. Duften af fisk er svag, og derfor lugter dine fingre ikke efter berøring med snack’en. Stykkerne er ca. 5x6cm
    235,00 kr
  8. Torskeskind i stænger

    Torskeskind i stænger Torskeskind i stænger er en sund højprotein hundesnack af frysetørret torskeskind. Snack’en er et 100% rent naturprodukt, det indeholder ingen konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer, og er derfor også velegnet til hunde med allergi. Torskeskind i stænger indeholder mere end 80% protein, og er samtidig fedtfattig med blot 2% fedt. Fiskene til Torskeskind i stænger bliver fanget i Nordatlanten omkring Island, hvor noget af det reneste havvand i verden findes. Torskeskindet har været gennem en kraftig og samtidig skånsom frysetørringsproces, og eftersom fiskeskindet er helt frisk, når det bliver tørret, er alle næringsstoffer bevaret, og ikke forringet, som det ofte sker ved varmebehandling. Duften af fisk er svag, og derfor lugter dine fingre ikke efter berøring med snack’en. Næringsindhold pr. 100g: Energi: 1468KJ/346kcal Protein: 82g Fedt: 2g Salt: 1,0g Kulhydrater: 0g

    35,00 kr
  9. GODBIDDER - lever stykker - 1,7 kg - 10 kg

    De populære lever stykker til træning eller bare til belønning. De kan nemt knækkes i den størrelse som man gerne vil have dem i. Fedter ikke i lommen og lugter ikke. Der sker ikke så meget ved at "glemme" nogle i lommen.
  10. 2 STK - TIKKI - PREMIUM a' 150 gr.

    Lækre bløde hundegodbidder - Kornfri TILBUD: Tag 2 stk -vælg mellem mange forskellige varianter. Skriv under bemærkninger hvilke varianter der ønskes.
    45,00 kr

   

21 til 30 ud af 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5