Cart0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Træningsgodbidder

Specielt træningsgodbidder er små og de skal ikke være større og hvorfor nu det; en hund skal belønnes indenfor ca. 3 sekunder, ellers har den glemt, hvorfor den lige fik en godbid og godbidden skal være så lille, at hunden straks spiser den og stadig kan huske, hvad den lige var i gang med. De store godbidder og anden slags guf til hunden kan den få ved en anden lejlighed.

Se også vores udvalg af praktiske godbidstasker.

Træningsgodbidder

   

11 til 20 ud af 25

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. GODBIDDER - Kornfrie - Drops - laks - små - bløde - 200 gr.

    De små godbidder er yderst velegnet til belønning under både træning og leg. Ingredienser: Biprodukter af vegetabilsk oprindelse og animalske bi produkter (min. 4% laks), grøntsager, mineraler.
  2. GODBIDDER - Kornfrie - Drops - Vildt - små - bløde - 200 gr.

    De små godbidder er yderst velegnet til belønning under både træning og leg. Ingredienser: Biprodukter af vegetabilsk oprindelse og animalske bi produkter (min. 4% Hjort), grøntsager, mineraler.
  3. GODBIDDER - Kornfrie - Drops - Lam - små - bløde - 200 gr.

    De små godbidder er yderst velegnet til belønning under både træning og leg Ingredienser: Biprodukter af vegetabilsk oprindelse og animalske bi produkter ( min. 4% Lam), grøntsager, mineraler.
  4. GODBIDDER - Kornfrie - Drops - Kylling - små - bløde - 200 gr.

    De små godbidder er yderst velegnet til belønning under både træning og leg. Ingredienser: Biprodukter af vegetabilsk oprindelse og animalske bi produkter ( min. 4% Kylling), grøntsager, mineraler.
  5. 2 STK - TIKKI - PREMIUM a' 150 gr.

    Lækre bløde hundegodbidder - Kornfri TILBUD: Tag 2 stk -vælg mellem mange forskellige varianter. Skriv under bemærkninger hvilke varianter der ønskes.
    45,00 kr
  6. GODBIDDER - lever stykker - 1,7 kg - 10 kg

    De populære lever stykker til træning eller bare til belønning. De kan nemt knækkes i den størrelse som man gerne vil have dem i. Fedter ikke i lommen og lugter ikke. Der sker ikke så meget ved at "glemme" nogle i lommen.
  7. Torskeskind i stænger

    Torskeskind i stænger Torskeskind i stænger er en sund højprotein hundesnack af frysetørret torskeskind. Snack’en er et 100% rent naturprodukt, det indeholder ingen konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer, og er derfor også velegnet til hunde med allergi. Torskeskind i stænger indeholder mere end 80% protein, og er samtidig fedtfattig med blot 2% fedt. Fiskene til Torskeskind i stænger bliver fanget i Nordatlanten omkring Island, hvor noget af det reneste havvand i verden findes. Torskeskindet har været gennem en kraftig og samtidig skånsom frysetørringsproces, og eftersom fiskeskindet er helt frisk, når det bliver tørret, er alle næringsstoffer bevaret, og ikke forringet, som det ofte sker ved varmebehandling. Duften af fisk er svag, og derfor lugter dine fingre ikke efter berøring med snack’en. Næringsindhold pr. 100g: Energi: 1468KJ/346kcal Protein: 82g Fedt: 2g Salt: 1,0g Kulhydrater: 0g

    35,00 kr
  8. Trænings godbidder Torskefilet 75 gr.

    Godbidderne har en god størrelse til træning. Størrelse: 1,5 cm i diameter og er ca. 5 mm tyk Træningsgodbidden er en sund og fedtfattig godbid med et højt protein indhold på mere end 85% og et fedtindhold på blot 1%. Træningsgodbidden er et 100% rent naturprodukt, det indeholder ingen konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer, og er derfor også velegnet til hunde med allergi. Når torskefileten gøres klar til menneskeføde, bliver den skåret til, så den del af torskefileten, der ikke egner sig til menneskeføde, bliver skåret fra. Det der bliver skåret fra, bliver udbenet og derefter hakket, rullet, frosset og tørret kraftigt gennem en speciel og skånsom tørringsproces, som giver en sprød og knasende snack. Eftersom fiskekødet er helt friskt, når det bliver tørret, er alle næringsstoffer bevaret, og ikke forringet, som det ofte sker ved varmebehandling. Duften af fisk er svag, og derfor lugter dine fingre ikke efter berøring med snack’en. Fiskene til Træningsgodbidden bliver fanget i Nordatlanten omkring Island, hvor noget af det reneste havvand i verden findes. Næringsindhold pr. 100g: Energi: 1533 KJ/361 kcal Protein: 88g Fedt: 1g Salt: 0,2g Kulhydrater: 0g

    Find dem på www.kenjan.dk

    40,00 kr
  9. GODBIDDER - TIKKI - MICRO MIX - 500 gr.

    Tikki - en lækker godbid til din hund Bemærk: Super Pris - Tag en håndfuld fra spanden og du har godbidder i en passende størrelse, både til belønning og til spor træning.
    39,00 kr
  10. Treat Eaters - 200g

    Treat Eaters med and er en velsmagende godbid. - Perfekt til belønning af din hund. Godbidder i miniformant med 200g. Er pakket i små bøtter med skruelåg, som er med til at holde godbidderne ekstra friske. Glutenfri

   

11 til 20 ud af 25

  1. 1
  2. 2
  3. 3