Cart0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Træningsgodbidder

Specielt træningsgodbidder er små og de skal ikke være større og hvorfor nu det; en hund skal belønnes indenfor ca. 3 sekunder, ellers har den glemt, hvorfor den lige fik en godbid og godbidden skal være så lille, at hunden straks spiser den og stadig kan huske, hvad den lige var i gang med. De store godbidder og anden slags guf til hunden kan den få ved en anden lejlighed.

Se også vores udvalg af praktiske godbidstasker.

Træningsgodbidder

   

21 til 25 ud af 25

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Treat Eaters - Chicken Nuggets - 70g

    Treat Eaters med kylling er en velsmagende godbid. - Perfekt til belønning af din hund. Godbidder i kvadrater.
    14,00 kr
  2. Carnilove - godbidder - 200g

    Carnilove Soft Snack - And med rosmarin er en lækker fristende blød og dejlig velduftende godbid til din hund. Fri for korn - ingen tilsat sukker Poser a´ 200g. Er pakket i poser med genluk, så det er nemt for dig at holde godbidderne ekstra bløde.
  3. Brit Premium Sausage - Kalkun - 800g

    Pølse af kalkun fra "Brit Premium" perfekt til den kræsne hund. Brit Premium Sausage med kalkun er velafbalanceret fuldfoder til voksne hunde af alle racer og vægtklasser Har din hund ikke så meget appetit??? - Så er det måske værd at prøve denne lækre kalkun pølse. Brit Premium Sausage med kalkun kan anvendes både til træning og som foder - enten helt eller delvist. Pølsen kan fryses 95% kød fra kalkun med lav fedtprocent. Lækker smag og saftig konsistens. Kan opbevares ved stuetemperatur eller i fryseren. Uden gluten og soja eller konserveringsmidler. Brit Premium Sausage med kalkun er et velsmagende og fedtfattigt vådfoder uden konserveringsmidler til hunde af alle racer
    29,00 kr
  4. PEMMIKAN - tilskud til aktive hunde - 400 gr. - Hennes Pet Food.

    Særdeles velegnet til højaktive konkurrence-udstillings- jagt- vagt- slæde- og andre brugshunde , såvel som til diegivende tæver og opfodring af magre hunde. Kronch Pemmikan er en energiblok til hunde, der virkelig skal præstere, eller hunde, der af andre grunde har brug for et koncentreret energitilskud. Med Kronch Pemmikan kan man give hunden store mængder let optagelig energi i et lille rumfang. På den måde undgår man overfyldning af hundens mave/tarm-system, men sikrer samtidig at hunden får den mængde energi, den har behov for.
    42,00 kr

   

21 til 25 ud af 25

  1. 1
  2. 2
  3. 3