Cart0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundebolde

Bolde til hunde er efterhånden blevet lidt af en videnskab, da der findes utrolig mange forskellige bolde - nogle bløde og nogle hårde og nogle med snor. Da Kenjan's personale har trænet hunde i over 30 år, har vi efterhånden fået en stor viden omkring, hvilke bolde der kan bruges til de forskellige formål - f.eks. er helt bløde hundebolde gode til den nye hvalp med sine små spidse tænder. Hvalpen vil helst bide i en blød bold, da hvalpen så kan få de spidse tænder ned i materialet uden at det gør ondt i gummerne, når den er på vej med tandskifte.

Hundebolde med snor

At der er en snor i nogle af boldene kan være en fordel for dig, da du kan lave træklege med hunden, uden at skulle have fingerne inde i hundens mund for at få fat i bolden.

Dødbolde - bolde der ikke hopper

Andre bolde, der f.eks. kaldes "dødbolde" fordi de ikke hopper, er gode til at kaste ud uden at bolden hopper til siden til f.eks. fremadsendelse. 

Vi bestræber os på, kun at sælge bolde, der er fri for diverse giftstoffer og nogle bolde er noget dyrere end andre hvilket skyldes, at det er rent naturgummi.

Bolde

   

33 til 48 ud af 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

33 til 48 ud af 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5