Cart0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundelegetøj til små og store hunde

I denne varegruppe har vi samlet forskelligt hundelegetøj, også legetøj til den destruktive hund, der ødelægger alt - typisk i gummi, latex eller hård plastik. Hundelegetøjet er lavet i materialer, der selvfølgelig ikke er fyldt med talater og andre giftstoffer.

Blandt hundelegetøjet finder du bl.a. gummiapport, bideringe, tøjdyr samt sjove og flotte figurer. Til vandhunde har vi f.eks. Lighthouse, der er godt hundelegetøj, når turen går til vandet.

Se også vores udvalg af aktivitetslegetøj til hunde og hundebolde.

Hundelegetøj

   

11 til 20 ud af 69

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. chuckit - FLOPPY TUG - Large - ass. farver

    NYHED: Super nyt produkt fra Chuckit til sjov træk-leg hund & hund i mellem - eller hund vs. menneske
    199,00 kr
  2. JW "Hol-ee Roller" - både til hund og hest - ass. farver

    JW HOL-EE Roller - Herligt legetøj Blød og flekslibel netbold i naturgummi. En sjov bold, der er god til at hoppe og med mange muligheder. Man kan sætte en stor godbid, tyggeting eller lign. ind i, eller igennem bolden. Til hesten kan man fylde den med hø og gulerødder og der vil være nogle gode timer i at få tømt denne. Sæt den fast i et tov og hæng den op så er det ekstra svært for hesten at tømme den.
  3. JW "Hol-ee Roller X" - M - ass. farver

    JW HOL-EE Roller X - Til dig der søger robust hundelegetøj Fast men dog alligevel fleksibel netbold i naturgummi. Dette er en sjov bold, der både kan hoppe og samtidig med mange muligheder som aktivitetsbold. Man kan sætte en stor godbid, tyggeting eller lign. ind i, eller igennem bolden.
    109,00 kr
  4. LATEX GRIS - stor - m. ØF ØF ass. farver

    Latex gris til hunde - giver anledning til sjov og leg
    68,00 kr
  5. KONG Bounzer, Rød, M

    KONG Bounzer, Rød, M til hunde Materialet er meget holdbart og hundene vil elske at kaste rundt med legetøjet, som hopper og danser i forskellige retninger.
    75,00 kr
  6. KONG Bounzer, Rød, L

    KONG Bounzer, Rød, L Meget anvendelig til træning og leg med hunde Materialet er meget holdbart og hundene vil elske at kaste rundt med legetøjet, som hopper og danser i forskellige retninger.
    155,00 kr
  7. KONG Bounzer, Rød, XL

    KONG Bounzer, Rød, XL Meget anvendelig til træning og leg med din hund Materialet er meget holdbart og hundene vil elske at kaste rundt med legetøjet, som hopper og danser i forskellige retninger.
    209,00 kr
  8. GLADIATOR - gummi - meget stærk - Ø 7 cm. - ass. farver.

    GLADIATOR - gummi - meget stærk - Ø 7 cm. - ass. farver. Utrolig stærkt legetøj - særligt velegnet til hvalpe
    38,00 kr

   

11 til 20 ud af 69

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5