Cart0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mangler din hund noget moderne og praktisk hundebeklædning til regnvejret, kulden eller bare for at se flot ud, er du kommet til det rigtige sted. 

Hundejakkerne vi tilbyder er utroligt bløde og behagelige at have på og kan anvendes både til halsbånd og sele. Vi fra Kenjan er selv store fans af tøjet og deres praktiske anvendelse. 

Se f.eks. SICCARO WetDog – hundedækket til hundeejere, som jævnligt har en våd hund. Giv din hund dækket på i blot 20 minutter, og du har en tør hund! Det kan være rigtig smart at investere i praktisk hundebeklædning, så skåner du nemlig både din bil og dit hjem for fugt og snavs.

Sko til hunde kan have mange formål. De kan være nødvendige, hvis hunden har brug for beskyttelse på grund af en sygdom eller efter en skade. Hundesko kan også bruges på en kold vinterdag mod frost på trædepuderne. Vores sortiment af hundesko kan fås i forskellige design og priser.

Hundebeklædning og hundesko

   

31 til 40 ud af 102

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  1. SICCARO WetDog - Hundedækken -Grøn-M

    SICCARO WetDog - Hundedækken -Grøn-M Dansk design - super kvalitet Vi anbefaler WetDog fra Siccaro til alle hundeejere, som jævnligt har en våd hund. En WetDog er simpelthen uundværlig efter jagten, svømmeturen, gåturen i regnvejr eller badet. Ja, bare efter gåturen i vådt græs. Giv din hund WetDog på i blot 20 minutter, og du har en tør hund, som skåner din bil og dit hjem for rigtig meget fugt og snavs.
    899,00 kr
  2. SICCARO WetDog - Hundedækken -Grøn-L

    SICCARO WetDog - Hundedækken -Grøn-L -Verdens absolut mest absorberende hundedækken. Absorberer 80% af fugten fra hundens pels indenfor 10 min. Nem at anvende og perfekt pasform. Vi anbefaler WetDog fra Siccaro til alle hundeejere, som jævnligt har en våd hund. En WetDog er simpelthen uundværlig efter jagten, svømmeturen, gåturen i regnvejr eller badet. Ja, bare efter gåturen i vådt græs. Giv din hund WetDog på i blot 20 minutter, og du har en tør hund, som skåner din bil og dit hjem for rigtig meget fugt og snavs.
    949,00 kr
  3. SICCARO WetDog - Hundedækken -Mørke Blå-XL

    SICCARO WetDog - Hundedækken -Grøn-XL -Verdens absolut mest absorberende hundedækken. Absorberer 80% af fugten fra hundens pels indenfor 10 min. Nem at anvende og perfekt pasform. Vi anbefaler WetDog fra Siccaro til alle hundeejere, som jævnligt har en våd hund. En WetDog er simpelthen uundværlig efter jagten, svømmeturen, gåturen i regnvejr eller badet. Ja, bare efter gåturen i vådt græs. Giv din hund WetDog på i blot 20 minutter, og du har en tør hund, som skåner din bil og dit hjem for rigtig meget fugt og snavs.
    999,00 kr
  4. SICCARO WetDog - Hundedækken -Grøn-XXL

    SICCARO WetDog - Hundedækken -Grøn-XXL Dansk design - Til dig der kun vil give din hund det bedste. Vi anbefaler WetDog fra Siccaro til alle hundeejere, som jævnligt har en våd hund. En WetDog er simpelthen uundværlig efter jagten, svømmeturen, gåturen i regnvejr eller badet. Ja, bare efter gåturen i vådt græs. Giv din hund WetDog på i blot 20 minutter, og du har en tør hund, som skåner din bil og dit hjem for rigtig meget fugt og snavs.
    1.099,00 kr
  5. SICCARO WetDog - Hundedækken -Grøn-3XL

    Supreme Pro Tørredækken fra Siccaro er til alle der ejer hundejere af store racer Wetdog er Dansk design produceret i EU Hundedæknet giver 90% tør pels på 15 minutter* Kan suge mere end 7 gange sin vægt i vand Indeholder fibre der er lugt-reducerende og antibakteriel Perfekt til at tørre og varme våde hunde i koldt vejr Kan køle overophedede hunde i varmt vejr Spændet sikrer let og justerbar fastspænding Nemt for alle at give hunden på Hundedæknet Tåler maskinvask og tørretumbling ved lav varme
    1.149,00 kr
  6. HUNDESKO - Walker - neopren - S - 1 stk.

    Fx. Yorkshire Terrier, Jack Russell Neopren, overside og sål af læderimitation, fremmer heling af sår, vandafvisende.
    43,00 kr
  7. HUNDESKO - Walker - neopren - M - 1 stk.

    Fx. Border Collie, Beagle Neopren, overside og sål af læderimitation, fremmer heling af sår, vandafvisende.
    45,00 kr
  8. HUNDESKO - Walker - neopren - L - 1 stk.

    Fx. Golden Retriever, Labrador. Neopren overside og sål af læderimitation, fremmer heling af sår, vandafvisende.
    48,00 kr
  9. HUNDESKO - Walker - neopren - XL - 1 stk.

    Fx. Schæfer, Berner Sennen. Neopren, overside og sål af læderimitation, fremmer heling af sår, vandafvisende.
    50,00 kr
  10. HUNDESKO - Walker - neopren - XXL - 1 stk.

    Fx. Rottweiler, Hovawart. Neopren, overside og sål af læderimitation, fremmer heling af sår, vandafvisende.
    53,00 kr

   

31 til 40 ud af 102

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6